Wat is NLP?

NLP is een effectieve manier om jouw mogelijkheden te vergroten. NLP is een verzameling technieken die je kunt inzetten om jouw communicatie en persoonlijke ontwikkeling een boost te geven.

NLP begint met bewustwording van dat wat je veelal onbewust doet.

Door NLP toe te passen, word je je bewust van je waarnemingen, je gedachtepatronen en je gedrag. Zo krijg je zicht op hoe je in de wereld staat en hoe je met anderen en ook met jezelf communiceert. Vaak is het zo dat niet alle patronen behulpzaam zijn voor wat je wil bereiken. Met behulp van de NLP-technieken kun je, blijvende veranderingen in je communicatie en gedrag maken zodat je je leven kunt vormgeven vanuit wie je echt wil zijn en wat echt belangrijk voor jou is.

Is het iets voor jou?

NLP is geschikt voor iedereen die bereid is om naar zich zelf te kijken. De ander kun je niet veranderen. Wanneer je bereid bent om naar jezelf te kijken, ga je ontdekken dat je wel zelf kan veranderen en verandering kan aanbrengen in de manier waarop je met dingen omgaat. Het gaat er niet om dat je je aanpast aan de ander, het gaat erom dat je ervaart dat je een keuze hebt.

Onze ervaring is dat NLP goed werkt bij iedereen die nieuwsgierig en leergierig is. Ben je benieuwd hoe een NLP techniek voor jou kan uitpakken? Zou je ermee willen oefenen om te ervaren hoe het voor jou werkt?

Zeker weten of dit bij je past? Stuur ons een appje >

Vraag en antwoord

Hoe groot is de groep?

De groep bestaat uit 16 deelnemers, drie hoofdtrainers en drie assistent-trainers.

Is NLP therapie?

NLP is geen therapie, maar een training waarin je communicatievaardigheden leert. Tijdens deze training oefenen we de vaardigheden met voorbeelden uit je eigen leven. 

Vanaf welke leeftijd kan je meedoen?

NLP-Bootcamp is er voor jongeren van 17 t/m 23 jaar oud.

Waarom is de prijs zo laag?

Onze intentie is dat iedere jongere de mogelijkheid heeft om mee te doen, ongeacht de eigen financiële middelen.

Samen met Stichting Klooster Huissen, financieren we deze training uit maatschappelijke betrokkenheid. Denk hierbij aan donaties, de ondersteuning van het klooster in Huissen en vrijwillige bijdragen van ouders.

Zo maken we het samen mogelijk dat de training naar bekostigd kan worden met een bedrag naar draagkracht. 

Wil je als privépersoon of organisatie dit werk steunen? Dat kan, stuur dan een mailtje naar info@nlp-bootcamp.nl

Heb je andere vragen? Stel ze gerust via info@nlp-bootcamp.nl.

Wat vonden anderen ervan?

  • “Inspirerend om mee te maken”
  • “Heel leerzaam en waardevol”
  • “Dit helpt mij om de ander beter te begrijpen en beter gehoord te worden.”
  • “Dit helpt mij om rust te vinden.”
  • “Ik heb veel geleerd over mezelf en over communicatie met anderen.”
  • “Ik ga met frisse moed mijn pad bewandelen.”
  • “Een van de methodes liet veel frustraties die ik nooit heb begrepen, op zijn plek vallen.”
  • “Ik had een constante spanning en chaos, deze week bracht me innerlijke rust.”
  • “Ik heb geleerd hoe ik het stuur in handen kan nemen van mijn leven.”

Lees meer reviews 👇👇👇

“Het was een leuke en bijzondere ervaring! Ik ben me bewust geworden van mijzelf en heb gevoeld om echt ‘oké te zijn met mezelf’. Dat voelen doet meer dan alleen het weten ervan, dat maakt het waardevol.” 

Lucas (2023)

“Danjewel voor deze mooie kans en ervaring! Ik vond NLP-Bootcamp een pure ervaring die ik iedereen gun. Samen met een fijne groep heb ik veel geleerd over mijzelf en anderen en hoop ik dat ik het veel ga toepassen. Ik voelde me gelijk op mijn gemak en heb veel geleerd over het verschil tussen ‘leven en overleven’, meer rust kunnen vinden, naar mezelf kijken en grenzen aangeven.” 

Britt (2023)

“Dankjewel, ik zal dit nooit vergeten. Ik vond het een intense, leerzame week. Ik ben ook opgelucht, er is een last van mijn schouder gevallen en heel veel is herkenbaar. Daardoor kan je het benoemen en heb ik ook gezien dat meer mensen het herkennen, dat voelt minder alleen.”

Lisa

“Voor mij was dit de mooiste week die ik ooit heb meegemaakt en het voelt als het begin van een heel nieuw leven.”

“Het heeft mijn hart weer op een grote kier mogen zetten en die ga ik hiermee steeds verder openen.”

“Ik vind dat het zo fijn aansluit dat je alles kan omzetten naar ieders eigen leven.”

Yara

“NLP-Bootcamp heeft mij inzichten gegeven waar ik al langere tijd naar zocht en verlangde. Ik ben daar erg dankbaar voor. Hier heb ik de tijd en ruimte gekregen en gevoeld dat ik verbinding kon maken met mijn lichaam en mijn hoofd.”

“De training is heel toepasbaar in het dagelijks leven. Fijn dat ik vooral zelf veel zeggenschap had over de invulling. Voor mij een fijne ervaring. Op deze manier brachten jullie mij in verbinding met mijn lichaam.”  

“Heel erg bedankt voor deze rijke ervaring!” 

May

“Ik voel me na de week veilig, rustig, geëmotioneerd, krachtig en geliefd. En daar zijn zowel ik als de groep als de coaches verantwoordelijk voor, bedankt!”

Inger

“Erg leerzaam omdat ik mij er weer bewust van werd om in mijn eigen kracht te gaan staan. Nu kan ik wijze keuzes gaan maken.” 

Ik kan nu situaties van een andere manier bekijken en ruimer denken.”

“Ik ben de trainers en de assistenten enorm dankbaar!! Zoveel mooie en leerzame gesprekken gehad. Een week die mij altijd bijblijft.”

Eline

“Het was voor mij bijzonder om de tools te leren, toepassen en te bespreken met anderen. Ik heb zoveel geleerd en het is zo fijn om even uit je omgeving aan de slag te gaan met jezelf.”

“De oefeningen hebben mij veel laten realiseren wat ik mag accepteren en wat niet.”

“Ik raad de NLP-Bootcamp oprecht iedereen aan! De connecties die je hier met jezelf en anderen maakt neem je mee voor het leven. Zo blij dat ik erbij heb mogen zijn.”

 “Super, super, super! Erg leerzaam en inzichtgevend in mijn eigen denken. Maar ook om de ervaring van anderen te horen. Daardoor besefte ik dat ik niet de enige ben die ergens mee worstelt. De theorie werd heel praktisch met duidelijke voorbeelden gebracht. Daarnaast een fijne locatie en meelevende trainers.

Fleur (2023)

Het was heel leerzaam en gezellig, ook best zwaar soms. Ik heb veel geleerd van ‘de pendel van het leven’ en over de comfort, stretch en stresszone. Dat zal altijd wel in mijn achterhoofd blijven.”

Lieke (2023)

“Ik vond NLP-Bootcamp een hele bijzondere ervaring. Fijne sfeer, leerzaam en gezellig. 

De oefeningen waren soms emotioneel en ik vond veel herkenning in de pendel van het leven.”

Just (2023)

“De training was een enorme eye opener. De dingen die je doet, hoort en leert zijn voor je hele leven handig en bruikbaar. Ik ben meer dan gelukkig dit gedaan te hebben.”

“De oefeningen maakten de kijk op situaties en personen een stuk vrediger.”

“Dit is iets wat ik altijd bij me draag. Mega bedankt voor alles.”

Britt

“Ge-wel-dig! Een emotionele rollercoaster maar dan wel in de goede zin. Ik heb er heel veel van opgestoken en het heeft mij gemotiveerd om meer met NLP te gaan doen.”

Rens

“Heel bijzonder. Ik heb echt het idee dat het heeft geholpen om in ieder geval mijn mentale zelfbeeld aan te passen. De ervaringen en oefeningen waren ook echt iets fijns om te kunnen meemaken.” 

“In een van de oefening kwam ik een stuk zekerder in mijn schoenen te staan en wilde daardoor actie gaan ondernemen.”

“Dankjulliewel voor het bedenken en in elkaar zetten van deze week. Voor mij was het vol inzichten en methodes die ik zeker kan gebruiken. Bedankt voor de kans om hieraan mee te doen!”

Lenthe

“Één lange veilige bubbel. Met een grote lach en traan weer naar huis. Door het oefenen met de theorie ga je dingen echt voelen. De trainers zijn superfijne mensen die elkaar aanvullen. 1000x dank. Ik heb zin om hiermee aan de slag te gaan.”

“Wat ik het fijnste vond: jullie staan hier geen wondermiddel te verkopen maar geven ons de tools om het zélf te doen.”

Teun

“In het begin was het even wennen, maar toen ik er eenmaal inzat was het een heel leuk. Ik heb geleerd om bepaalde gebeurtenissen anders mee te maken en ik heb gevoeld wat er in mijzelf zit.” 

Jolie (2023)

“Bedankt, ik ga deze ervaring nooit vergeten en het zal nog vaak bruikbaar zijn. Ik heb een hele leuke, emotionele en leerzame tijd gehad. In een aantal oefeningen herkende ik dingen waar ik best wel tegenaanloop. Nu kan ik hier iets mee.”

“Spannend, en ook heel leuk. Iedereen was heel open met elkaar en hielp elkaar. Het laat me zien dat het oké is om op mijn negatieve gedachten te letten en ook dat ik op weg naar mijn doelen al aandacht kan hebben voor de fijne momenten. 

Ik vond het fijn om alles te kunnen delen en te kunnen vragen.”

Julius (2023)

“Ik heb er superveel van geleerd en ben blij dat ik hier aan mee gedaan heb. Het heeft mij veel goeds gedaan en dingen laten inzien, bedankt.”

Thom

“Geweldig, ik ben achter zoveel dingen gekomen die ik nog niet wist. Ik vind het jammer dat het afgelopen is. Na een van de oefeningen merkte ik dat ik een stuk zelfverzekerder was.” 

“Heel erg bedankt voor deze ervaring. Ik had het echt voor geen goud willen missen.”

Julia

“De training is super interessant en leerzaam. Tijdens de opdrachten leer je de stof toe te passen in de praktijk. In de groep was een fijn en veilig gevoel, de trainers waren liefdevol en zorgzaam. Het was een geweldige ervaring die ik nooit zal vergeten.”

Caroline

“Heel erg fijn om deze training mee te maken, omdat ik weer terugkwam bij mezelf. Ontzettend gezellig maar ook vertrouwelijk door de groep. Ik was even helemaal in het nu, aan mezelf aan het werken, weg van de buitenwereld.” 

“De praktische opdrachten om de theorie toe te passen waren voor mij van betekenis, omdat ik eerst ben gaan leren om mijn gevoel aan te spreken en vanaf daar verder te werken maar ook doordat ik helemaal in het nu bezig was. De opdrachten zorgen ervoor dat je even stilstaat bij wat er nu nodig is.” 

Sterre

“Heel bijzonder. Ik heb er veel van geleerd om in het dagelijks leven nog meer uit mijzelf te halen. Heel veel geleerd, een ervaring die ik nooit zal vergeten.”