Wat gaan we doen?

Vier dagen vol training, toffe ervaringen en verbinding met leeftijdsgenoten.

Lees hieronder wat je van de week kan verwachten. 

Krachtig in de wereld  

Hoe neem jij de wereld waar? Als een plek vol mogelijkheden of misschien ook vol gevaren? We ontdekken hoe mensen dit verschillend doen en onderzoeken welke manier jou het beste dient.

v

Gezonde gesprekken met jezelf

Dagelijks voer je gesprekken met jezelf. Bewust en onbewust. In de kwaliteit van die gesprekken zijn interessante mogelijkheden te ontdekken!

Verbinden met anderen

Of je nou meer introvert of meer extravert bent, je bent verbonden met andere mensen. Familie, vrienden, collega’s. Hoe is de kwaliteit van die verbinding? Tijdens NLP-Bootcamp leer je hoe je het contact waardevoller maakt.

Jouw passie ontdekken

De wereld zit vol mogelijkheden om jezelf te vergelijken met anderen, maar wie ben jij? Wat wil jij en wat zijn jóuw talenten?

Eigen koers bepalen

Wat is jouw koers? Tijdens NLP-Bootcamp leer jij diegene te zijn met jouw eigen stuur in handen.

Keuzes maken die energie geven

Hoe maak jij keuzes? Doe je je best voor de perfecte keuze? Ben je juist meer impulsief? Kies je dingen die ongemak vermijden? Bij NLP-Bootcamp leer je keuzes te maken vanuit jouw eigenheid.  

Training overdag, leuke activiteit in de avond!

Waar verblijven we tijdens NLP-Bootcamp?

We organiseren NLP-Bootcamp in het Dominicanenklooster in Huissen.

Daar maken we gebruik van een fijne trainingsruimte en kunnen we ook genieten van de ruime kloostertuin.

Alle maaltijden worden verzorgd door het Domicanenklooster. De maaltijden zijn vegetarisch. Heb je dieetwensen of allergieën? Geef die aan ons door, dan houdt de keuken daar rekening mee.

We slapen ook in het klooster. Je slaapt met twee of drie personen op een kamer (jongens en meiden gescheiden) en er is ruim voldoende sanitaire voorziening.